Az oldal tetejére

KÖRNYEZETI ÉRTESÍTÉS

A vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló, 2006. december 18-i 1907/2006/EK európai parlamenti és bizottsági rendelet (REACH) 33. cikkével összhangban a KONE Corporation és leányvállalatai (együttesen: „KONE”) ezennel szeretné tájékoztatni ügyfeleit a különös aggodalomnak okot adó anyagok engedélyezésének jelöltjei listáján szereplő anyagokról (utolsó frissítés: 2019. január 15.) bizonyos KONE-cikkekben.

Ólom használata a KONE-cikkekben

A KONE folyamatosan próbálja eltávolítani az ólmot a cikkeiből. Azonban, kérjük, vegye figyelembe, hogy az alábbi KONE-cikkeket úgy szállítjuk az EU-ba, hogy 0,1 tömegszázalékos koncentrációban tartalmaznak ólmot:

  • Ólom töltődarabokat használunk a KONE MonoSpace 700 ™ és a KONE TranSys ™ liftek ellensúlyaiban alacsony aknafejjel vagy nagyon kevés hellyel az ellensúly számára.
  • Ólomsav akkumulátorok minden liftben.
  • Bizonyos elektromos és elektronikus cikkek a PCBA-kban és a menetekben a KONE villamosítási megoldásaiban.

A fent említett cikkek nem jelentenek biztonsági veszélyt az ügyfelekre és a végfelhasználókra normál működési körülmények között, feltéve, ha a liftet a KONE utasításainak megfelelően működtetik, és a cikkeket a vonatkozó szabályozások szerint ártalmatlanítják.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Azáltal, hogy a böngésző beállításainak módosítása nélkül folytatja a webhely megtekintését, Ön hozzájárul a cookie-k használatához. (A beállításokat bármikor megváltoztathatja.) További információkért tekintse meg az Adatvédelmi nyilatkozatot.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Oldal megtekintése