WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Oldal megtekintése

  • FŐOLDAL
  • A Koronavírus hatásai a KONE Felvonó Kft. tevékenységére
Az oldal tetejére

A Koronavírus hatásai a KONE Felvonó Kft. tevékenységére

Számunkra kollégáink egészsége és jólléte a legfontosabb illetve az, hogy minimálisra csökkentsük a virus okozta változások ügyfeleinkre gyakorolt hatását. Komoly lépéseket teszünk helyi és globális szinten is a kialakult helyzet kezelésére, követve a kormányzatok és egészségügyi hatóságok, mint a WHO és az International SOS. utasításait.

Hatalmas globális ellátási láncunk és a globális termékplatformjaink a legfontosabb eszközeink az ügyfelekre gyakorolt hatások enyhítésében. Összesen tizenhárom gyártóegységünk van kilenc országban, és számos disztribúciós központunk valamint beszállítónk szerte a világon. Globális szállítási láncainkat kihasználva enyhítjük az egyes országok kihívásait és korlátozásait.

A KONE-nak két felvonógyára van Lombardia-ban. Jelenleg mindkettő továbbra is működik, amint azt korábban közöltük. A logisztikát befolyásolják az emberek országok közötti mozgására vonatkozó korlátozása. Ez idáig az árumozgás engedélyezsére nem vezettek be korlátozást.

Előfordulhat, hogy bizonyos projektek esetében késés várható a logisztikai kihívások, az utazási tilalmak vagy más, hatáskörünkön kívül eső okok miatt. Ezekben az esetekben mindent megteszünk annak érdekében, hogy Önt naprakész információkkal lássuk el.

Beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal közösen mindent megteszünk annak érdekében, hogy enyhítsük a Koronavirus hatásait, és a karbantartás, újszerelés és modernizációs üzleti tevékenységünk során megfelelő szolgáltatást biztosítsunk.

Első prioritásunk munkavállalóink jóléte, illetva az ügyfeleinkről és felvonóinkat használókról való gondoskodás.

etikett kép

Hogyan viselkedjünk a felvonóban, hogy megóvjuk saját és mások egészségét?