WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Oldal megtekintése

Az oldal tetejére

KONE ESZKÖZÖK ÉS LETÖLTÉSEK

Használja ki az újgenerációs tervező eszközeink előnyeit, hogy kiemelkedő felhasználói élményt teremthessen, amely még vonzóbbá teszi épületét a lakók és látogatók számára.

Eszközök felvonókhoz

Image

KONE Elevator Selector

Határozza meg melyik felvonó a legmegfelelőbb az Ön számára csak három gyors és egyszerű lépésben. KONE MonoSpace® 300, 500, 700, és KONE TranSys™ DX felvonókhoz.

Image

KONE Elevator Planner

Gyűjtse össze az összes szükséges technikai adatot hogy mindent megtervezhessen a legapróbb részletekig. KONE MonoSpace® 300, 500, 700, és KONE TranSys™ DX felvonókhoz.

Image

KONE Car Designer

Nézze meg design témáinkat vagy hozza létre saját fülke belsőjét anyagok, fények, kiegészítők egyedi kombinációjával és keltse életre elképzeléseit a 3D modellezés segítségével. KONE MonoSpace® 300, 500, és 700 DX Class felvonókhoz.

Image

ELŐÍRÁSOK ÉS SZABVÁNYOK

Sokféle megoldást kínálunk azért, hogy felvonói megfeleljenek számos előírásnak és szabványnak, akadálymentesség, vandálbiztosság és tűz esetén történő működés tekintetében. Minden megoldásunk megfelel az EN81-20 és EN81-50 számú biztonsági előírásoknak a felvonó tervezés és gyártás vonatkozásában.

Image

Fogalmak és definíciók

Felvonókról, mozgólépcsőkről és automata épület kapukról beszélve elkerülhetetlen, hogy technikai fogalmakat és mozaikszavakat használjunk, ezért készítettünk egy hasznos szószedetet, hogy segítsünk Önnek megérteni ezeket.

Letöltések

További letöltések (angol nyelven)