WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Oldal megtekintése

A weboldal cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Azáltal, hogy a böngésző beállításainak módosítása nélkül folytatja a webhely megtekintését, Ön hozzájárul a cookie-k használatához. (A beállításokat bármikor megváltoztathatja.) További információkért tekintse meg az Adatvédelmi nyilatkozatot.

Az oldal tetejére
img_KONE elink_680x425

KONE E-Link

A KONE E-Link segítségével ellenőrizheti a felvonóit és mozgólépcsőit minden egyes helyszínen, élő rálátással a berendezés státuszára, utazási teljesítményére és elérhetőségére.

KONE 24/7 Connected Services

A KONE 24/7 Connected services segítségével megbizonyosodhat arról, hogy a felvonó berendezése tökéletesen működik, mielőtt az épület kapui megnyílnának a munkavégzésre. A szolgáltatás elérhető az épület átadási fázisától, hogy minden gördülékenyen működjön, egyértelmű rálátást adva Önnek a berendezés állapotára, megengedve Önnek hogy a megelőző karbantartás szolgáltatás előnyeit élvezze a berendezés életciklusának legkorábbi stádiumától.

Tudjon meg többet a 24/7 Connected Services karbantartásról!

img_KONE-technician-2_with_graphics_680x425

Letöltések

Kapcsolódó témák