WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Oldal megtekintése

Az oldal tetejére

LEÍRÁS

A hagyományos felvonó vezérlő rendszerektől eltérően - melyek csak az utazási irányt regisztrálják - a KONE célállomás vezérlő rendszere az igényelt célállomás szintek mellett a várakozó utasok számát is figyelembe veszi, ezzel jelentősen növeli a hatékonyságot és kényelmet.

ELŐNYÖK

  • A legjobb teljesítmény és utas komfort egyetlen megoldásban, mely magába foglalja a piac legrugalmasabb technológiáját
  • Egyértelmű irányítás, felesleges megállók nélkül, és kevésbé zsúfolt felvonók, melyeket a vezérlés a választott célállomásoknak megfelelően oszt
  • Ízléses, felhasználóbarát kezelő panelek, érintő képernyőkkel és mobil alkalmazásokkal
  • Könnyen integrálható a KONE Access rendszerrel, vagy harmadik fél beléptetést vezérlő rendszerével

Fontos tudnivalók

A CÉLÁLLOMÁS VEZÉRLŐ RENDSZEREK 2 TÍPUSA

A hagyományos célállomás vezérlőrendszerrel a felvonók hívása csak a célállomás választó kezelőpanellel történik, míg a hibrid rendszerekkel lehetőség van mind a főbejárati szinteken lévő célállomás választó kezelőpanelekkel, mind pedig a felvonó fülkében lévő kezelőpanelekkel hívni a felvonókat.

KEZELŐ PANELEK

Fülke és célállomás-választó kezelő paneljeink felhasználóbarát kialakításúak és fokozzák az előtér, valamint a felvonók megjelenését.

OKOSTELEFON ALKALMAZÁS

A KONE RemoteCall™ mobiltelefon alkalmazással az utasok az épületből mobilkészülékük segítségével bárhonnan hívhatják a felvonót.

TABLET ALKALMAZÁS

A KONE RemoteCall™ ideiglenes célállomás választó kezelőpanelként is használható rögzített forrásszinttel, vagy akár a recepciósok használhatják felvonó hívására a látogatók számára.

INTEGRÁLT CÉLÁLLOMÁS VÁLASZTÓ ÉS BELÉPTETŐ VEZÉRLÉS

A KONE célállomás vezérlőrendszer integrálható a KONE beléptető rendszerrel, vagy akár egy harmadik fél beléptető rendszerével, így tovább javítható a biztonság és a hatékony közlekedés.

FORGÓAJTÓK

Forgóajtó megoldásaink integrálhatóak célállomás választó és beléptető megoldásainkkal, így élvezheti a rugalmas, személyre szabott elemek előnyeit valamint a nagyobb kényelmet.

Eszközök és letöltések

További Eszközök és Letöltések

Kapcsolódó témák