Az oldal tetejére

LEÍRÁS

A hagyományos felvonó vezérlő rendszerektől eltérően - melyek csak az utazási irányt regisztrálják - a KONE célállomás vezérlő rendszere az igényelt célállomás szintek mellett a várakozó utasok számát is figyelembe veszi, ezzel jelentősen növeli a hatékonyságot és kényelmet.

ELŐNYÖK

  • A legjobb teljesítmény és utas komfort egyetlen megoldásban, mely magába foglalja a piac legrugalmasabb technológiáját
  • Egyértelmű irányítás, felesleges megállók nélkül, és kevésbé zsúfolt felvonók, melyeket a vezérlés a választott célállomásoknak megfelelően oszt
  • Ízléses, felhasználóbarát kezelő panelek, érintő képernyőkkel és mobil alkalmazásokkal
  • Könnyen integrálható a KONE Access rendszerrel, vagy harmadik fél beléptetést vezérlő rendszerével

Fontos tudnivalók

A CÉLÁLLOMÁS VEZÉRLŐ RENDSZEREK 2 TÍPUSA

A hagyományos célállomás vezérlőrendszerrel a felvonók hívása csak a célállomás választó kezelőpanellel történik, míg a hibrid rendszerekkel lehetőség van mind a főbejárati szinteken lévő célállomás választó kezelőpanelekkel, mind pedig a felvonó fülkében lévő kezelőpanelekkel hívni a felvonókat.

KEZELŐ PANELEK

Fülke és célállomás-választó kezelő paneljeink felhasználóbarát kialakításúak és fokozzák az előtér, valamint a felvonók megjelenését.

OKOSTELEFON ALKALMAZÁS

A KONE RemoteCall™ mobiltelefon alkalmazással az utasok az épületből mobilkészülékük segítségével bárhonnan hívhatják a felvonót.

TABLET ALKALMAZÁS

A KONE RemoteCall™ ideiglenes célállomás választó kezelőpanelként is használható rögzített forrásszinttel, vagy akár a recepciósok használhatják felvonó hívására a látogatók számára.

INTEGRÁLT CÉLÁLLOMÁS VÁLASZTÓ ÉS BELÉPTETŐ VEZÉRLÉS

A KONE célállomás vezérlőrendszer integrálható a KONE beléptető rendszerrel, vagy akár egy harmadik fél beléptető rendszerével, így tovább javítható a biztonság és a hatékony közlekedés.

FORGÓAJTÓK

Forgóajtó megoldásaink integrálhatóak célállomás választó és beléptető megoldásainkkal, így élvezheti a rugalmas, személyre szabott elemek előnyeit valamint a nagyobb kényelmet.

Eszközök és letöltések

További Eszközök és Letöltések

Kapcsolódó témák