Az oldal tetejére

LEÍRÁS

A KONE Access egy testre szabható és rugalmas beléptetést vezérlő rendszer, mely zökkenőmentesen integrálható az Ön felvonóihoz és automata ajtóihoz. A megoldás egyesíti a felhasználói felületet, a rendszer hardverét és a beléptetési vezérlő szoftvert.

Amellett, hogy saját beléptetési megoldásokat ajánlunk, a KONE bármely harmadik fél beléptetési megoldását képes integrálni a felvonó rendszerébe, ezzel a választás szabadságát Önre bízza.

ELŐNYÖK

  • Javuló ember áramlás és nagyobb biztonság oly módon, hogy integrálja az Ön beléptetési vezérlő rendszerét a felvonójával.
  • Könnyű tervezés, telepítés és működtetés - egy rendszer, egy partner
  • Bővíthető és adaptálható a rendszer, ha az igények változnak

Főbb jellemzők

BELÉPTETŐ KÁRTYAOLVASÓ

A beléptető kártyaolvasók felszerelhetőek az ajtók mellé, vagy a felvonó hívószintekhez. Továbbá beépíthető a felvonó kezelő panelekbe is, így lehetőség nyílik a bérlők számára, hogy egy mozdulattal a célállomást is kiválaszthassák.

INTEGRÁLT BELÉPTETŐ ÉS CÉLÁLLOMÁS VEZÉRLŐ RENDSZEREK

A beléptető rendszer integrálható a felvonó célállomás választó vezérlő rendszerrel, így tovább segíthető az emberek hatékony közlekedése az épületben.

KONE Turnstile 50 is ideal for offices, airports, and multifunctional buildings.

BELÉPTETŐ KAPUK

A beléptető kapu megoldásaink integrálhatóak a célállomás választó és beléptető megoldásainkkal, így élvezheti a koherens dizájn, a rugalmas, személyre szabott elemek előnyeit, illetve a látogatók és bérlők számára biztosított nagyobb kényelmet.

KEZELŐ PANELEK

A stílusos fülke és célállomás kezelő panelek könnyen használhatóak és fokozzák az előtér megjelenését.

BELÉPTETÉS VEZÉRLŐ SZOFTVER

A beléptetési vezérlő szoftverünk teljes rálátást biztosít az épületbe való bejárásra egy felhasználóbarát kezelőfelületen keresztül.

BELÉPTETÉS VEZÉRLÉS KEZELŐ FELÜLET

Ha már van beléptető vezérlő rendszere, tudjuk a meglévő rendszert integrálni a saját felvonó szabályzó rendszerünkkel.

Eszközök és letöltések

További Eszközök és Letöltések

Kapcsolódó témák