Az oldal tetejére

Korszerűsítse berendezését rész-modernizációs csomagjainkkal - nagyszerű fejlesztések egyszerűen és hatékonyan!

Hajtás

A hagyományos csigahajtás KONE Direct Drive hajtásra történő korszerűsítése csökkenti az energiafogyasztást, valamint növeli a megbízhatóságot és teljesítményt. A kritikus alkatrészek könnyű hozzáférhetősége miatt a korszerűsítés minimális leállást, valamint gyorsabb és egyszerűbb karbantartást fog eredményezni.

Lépcsőlánc

A kenőanyag-mentes lépcsőláncnak köszönhetően elkerülhető az esetleges olajszag vagy az olaj burkolaton át történő szivárgása. Ezek mellett pedig jelentősen csökkenti a tűzveszély lehetőségét és megkönnyíti a karbantartást.

Vezérlés

Egy idősödő vezérlő modern mikroprocesszoros egységgel történő cseréje jelentősen javítja a biztonságot és az energiahatékonyságot. A KONE 501 vezérlő a legújabb biztonsági távfelügyeleti rendszerekhez csatlakozik a fokozott nyugalom érdekében.

Megjelenés

Korszerűsítési megoldásainkkal a mozgólépcső vizuális megjelenését is egyszerűen összehangolhatja az épülettel. Cserélheti a mellvédeket, a borítólapokat, a padlóburkolatokat de akár a világítást is.

Biztonság

Fontos, hogy a mozgólépcső berendezés megfeleljen az összes vonatkozó helyi szabványnak. A mozgólépcső korszerűsítéséhez számos megoldást kínálunk, beleértve a dinamikus fékezést és a kiegészítő biztonsági jelzéseket is.

Eszközök és letöltések

További Eszközök és Letöltések