Az oldal tetejére

Miért válassza a KONE modernizációt?

KIFIZETŐDŐ BERUHÁZÁS

A KONE modernizáció javítja a biztonságot, a megbízhatóságot, a hozzáférhetőséget és a vizuális megjelenést, valamint csökkenti az energiaköltségeket.

BOLDOGABB FELHASZNÁLÓK

Ha velünk dolgozik, növelheti a berendezés megbízhatóságát és kényelmét az épület teljes időtartama alatt.

GONDTALAN INSTALLÁCIÓS FOLYAMAT

Szakszerű modernizációs folyamatunk minimalizálja a bérlőknek és a látogatóknak okozott kellemetlenségeket.

Eszközök és letöltések

További Eszközök és Letöltések

Mozgólépcső modernizációs folyamat

TERVEZÉS

SZERELÉS

BEFEJEZÉS

A mozgólépcső modernizáció előnyei

A korszerűsítés biztosítja, hogy a mozgólépcsők továbbra is energia-hatékonyak, biztonságosak és megbízhatóak legyenek. A váz szerkezet akár az épület teljes élettartama alatt változatlan maradhat, viszont a mechanikus alkatrészek elavulnak. A lépcsők, a korlátok és a világítás korszerűsítése segíthet a berendezés modern megjelenésének fenntartásában. 

Jobb teljesítmény

Egy régebbi berendezéshez képest a korszerűsített mozgólépcső jobb teljesítményt nyújt. Kevesebb várakozási idő és kevesebb leállás. A hajtás és a lánc cseréjével jelentős teljesítmény javulást érhet el.

Nagyobb biztonság

Minden KONE berendezés alap pillére a biztonság. Modernizációval még stabilabbá és biztonságosabbá teheti a mozgólépcsőt. Teljes körű biztonsági frissítéseket és moduláris korszerűsítési csomagokat kínálunk elektromos alkatrészeket, a láncot, a hajtást vagy az esztétika területét érintően. A biztonsági fejlesztésekbe történő befektetéssel berendezései meg fognak felelni a legújabb biztonsági szabványoknak és előírásoknak - nagyobb nyugalmat nyújtva ezzel Önnel és a felhasználóknak.

Design, mely illeszkedik az épülethez

Egy modern, innovatív design sokkal többé tudja tenni a berendezést, mint csupán egy emberek közlekedését segítő eszköz. Modernizációink széles skálájával a mozgólépcső egy szemet gyönyörködtető részévé válhat az épületnek.

Öko-hatékonyság, mely megtakarítást eredményez

Öko-hatékony mozgólépcső korszerűsítési megoldásaink egy rendkívül energia-hatékony és kompakt rendszert, valamint intelligens működési módokat tartalmaznak. A berendezés modernizációjánál az energiatakarékos LED világítás is előnyös lehet, mely 80%-kal hatékonyabb és 10x hosszabb élettartamú, mint a halogén világítás.