Az oldal tetejére

Moduláris felvonó korszerűsítési (rész-modernizációs) megoldásainkkal jelentős fejlődés érhető el

ELEKTROMOS RENDSZEREK

A régi felvonó vezérlő és elektromos rendszerének korszerűsítése növeli annak megbízhatóságát, öko-hatékonyságát, biztonságát és hozzáférhetőségét. Megoldásaink gyorsan telepíthetőek, az épület lakói számára pedig minimális kellemetlenséggel járnak.

VEZÉRLÉS

A vezérlőegység a lift azon része, mely a legkeményebb munkát végzi. A biztonság és az utazási komfort érdekében létfontosságú az elhasználódott és elavult gépezet kicserélése.

FÜLKEBELSŐ

Gyakran előfordul, hogy a felvonó mechanikus rendszerei még jó állapotban vannak, viszont a felvonófülke belseje idejétmúlt. A fülke korszerűsítésével egy modern megjelenést biztosítunk a felvonónak.

SZIGNALIZÁCIÓ

A felvonó szignalizáció (jelzőrendszer) javítja a biztonságot és kényelmet az utasok számára. Vészhelyzet esetén gyors, kétirányú kommunikációt biztosítanak éjjel-nappal.

AJTÓK

Egy új, automata ajtó beépítése javítja a biztonságot - ugyanakkor növelheti a súlyt és nagy helyet foglalhat el. A KONE könnyű automata ajtói nem foglalnak el sok helyet a fülkében, valamint csendes működést biztosítanak.