Az oldal tetejére

Miért érdemes a KONE modernizációt választania?

EGY KIFIZETŐDŐ BERUHÁZÁS

A KONE modernizáció segítségével növelheti a felvonó megbízhatóságát, hozzáférhetőségét, megjelenését, valamint csökkentheti az energiafelhasználás költségeit.

BOLDOGABB FELHASZNÁLÓK

Megoldásainkkal növelheti a berendezés megbízhatóságát és kényelmét az épület teljes élettartama alatt.

ZÖKKENŐMENTES TELEPÍTÉSI FOLYAMAT

Szakszerű modernizációs folyamatainkkal minimalizálhatóak a felhasználókat zavaró tényezők.

Eszközök és letöltések

További Eszközök és Letöltések

A felvonó modernizáció folyamata

Tervezés

Szerelés

Befejezés

A felvonó modernizáció előnyei

Teljesítmény

Egy korszerűsített felvonó jobban teljesít. Kevesebb várakozási idő, kevesebb leállás, kisebb frusztráció. Egy új felvonó vezérlő egységgel és egy tartós, energia-hatékony emelőszerkezettel kevesebb javításra lesz szükség. Emellett élvezheti a megújult ajtók és szignalizáció előnyeit, amelyek megbízhatóak, jó megjelenésűek és könnyen kezelhetők.

Biztonság

Nálunk a biztonság elsődleges fontosságú - innovatív fejlesztéseink biztonságosabbá teszik a berendezést, így a felhasználóknak is fokozott nyugalmat biztosítanak. A biztonsági fejlesztések előnyei számos területen észrevehetőek lesznek, például: jobban működő ajtók, pontosabb szintbe állás, jobb megvilágítás a láthatóság és a biztonságérzet érdekében, kétirányú kommunikációs rendszer, vészhelyzeti áramellátás áramszünet esetére.

Megközelíthetőség

A jó megközelíthetőség a felvonó egyik fő tulajdonsága. A felvonó teljes cseréjével akár 50%-kal nagyobb hely lehet a liftben. Korszerűsítéskor szélesebb ajtókat is választhat, mellyel megkönnyíti a kerekesszékkel vagy babakocsival történő belépést. A zökkenőmentes közlekedés javítja az életminőséget az épület minden tagjának, és biztosítja, hogy az épület vonzó legyen a jelenlegi és a potenciális bérlők, tulajdonosok számára.

Vizuális megjelenés

Egy jó megjelenésű felvonó hozzáadott értéket képvisel az épületben, és kellemes élményt nyújt a felhasználók számára. Az épület korszerűsítésekor a felvonó fülkebelső felújítása is a projekt része lehet. Modernizálja a fülkebelsőt stílusos, tartós és könnyen tisztítható elemekkel, anélkül, hogy növelné a felvonó súlyát. Számos professzionálisan kialakított fülkebelső koncepció szerepel kínálatunkban. Alternatív megoldásként elkészítheti saját fülkebelső designját az anyagok és kiegészítők kombinációjával, az Ön preferenciáinak megfelelően.

Öko-hatékonyság

A modernizáció jelentősen javíthatja a felvonó öko-hatékonyságát. Az energia-hatékony KONE EcoDisc® motor sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy hajtóműves vagy egy hidraulikus felvonó. Továbbá élvezheti az alacsony fogyasztású LED világítás előnyeit, valamint az energiatakarékos vezérlőrendszert, mely a fékezési energiát visszatáplálja a hálózatba. Készenléti (stand-by) üzemmód is elérhető, melynél a felvonó automatikusan energiatakarékos fokozatra kapcsol, amikor nem használják. Ezáltal nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem ökológiai lábnyomát is csökkentheti.