Az oldal tetejére

Miért válassza a KONE karbantartást?

VILÁGSZÍNVONALÚ SZOLGÁLTATÁSOK

Legyen bárhol a világon, globális szakértelmünkkel találkozhat minden országban.

MINDEN SZOLGÁLTATÁS EGYETLEN PARTNERTŐL

Minőségi felvonókat és mozgólépcsőket biztosítunk minden épülethez. Karbantartási és modernizációs szolgáltatásaink biztosítják a berendezés megbízható és biztonságos működését.

Egy partner, mely minden lépésnél támogatja Önt

Tudta, hogy egy jól karbantartott berendezés akár évtizedekig is működhet? A KONE-nál elkötelezettek vagyunk arra, hogy a felvonó vagy mozgólépcső teljes életciklusa során segítsük Önt.

BOLDOG FELHASZNÁLÓK

Megelőző karbantartás, mely a legjobbat hozza ki a berendezésből. Több, mint 1 millió berendezés karbantartását végezzük világszerte - melyekbe beletartoznak nemcsak KONE, hanem más gyártók termékei is. A kiindulási pont a karbantartási igények felmérése, mely alapján az Önnek leginkább megfelelő csomagot ajánlhatjuk. A karbantartási tervét egyedileg alakítjuk ki a helyszín és a berendezés igényeihez, márkától és típustól függetlenül.

TERV A JÖVŐRE NÉZVE

A KONE ügyfeleként könnyedén nyomon követheti a berendezés állapotát és tevékenységét. Alapos felméréseket és tervezési segítséget is nyújtunk Önnek, melyek segítségével figyelemmel követhető a berendezés teljesítménye és könnyebben tervezhető a költségvetés. A jól megtervezett modernizáció biztosítja, hogy a berendezés továbbra is megbízhatóan és energiatakarékosan működjön, valamint, hogy megfeleljen a legfrissebb biztonsági előírásoknak.

ELJÖTT A KORSZERŰSÍTÉS IDEJE

Még a legerősebb berendezéseket is utoléri az idő. Korszerűsítési megoldásainkkal modernizálhatja berendezéseit, javíthatja a biztonságot, a megbízhatóságot, a hozzáférhetőséget és a megjelenést, valamint csökkentheti az energiaköltségeket. Másik lehetőségként, választhatja a berendezés teljes cseréjét is, mellyel egy teljesen új felvonót / mozgólépcsőt használhat rövid időn belül.