Az oldal tetejére

A biztonság mindenki közös érdeke

A biztonság mindenki számára kiemelt fontosságú, legyen szó a technológiai vagy karbantartási szolgáltatás nyújtóiról, épülettulajdonosokról vagy a berendezések végfelhasználóiról. Globális előírásaink, folyamataink vannak arra, hogy üzleti tevékenységünket – beleértve az alvállalkozóink foglalkoztatását is – szervezetten, egy strukturált és globálisan összehangolt módon végezzük.

Mindenkinek, aki felvonó vagy mozgólépcső berendezéseket használ, figyelnie kell a saját- és környezete viselkedésére. Például, figyeljünk arra, hogy a mozgólépcső használata közben fogjuk a gyermekek kezét, vagy éppen felvonó használatakor ne kerüljön a gyermek keze a záródó ajtó közelébe.

Az épület tulajdonosok és karbantartási szolgáltatók felelőssége, hogy biztosítsák a berendezések professzionális karbantartását és jó állapotban tartását.

Gyermekek és a biztonság

A fiatalon megtanult szokásokhoz hajlamosak vagyunk ragaszkodni. Ezért a KONE fontos célcsoportnak látja a gyermekeket, amikor a berendezések biztonságos használatáról van szó.

Olvasson bővebben Fenntarthatósági Jelentésünkben a biztonsággal kapcsolatos megközelítésünkről (angol nyelven)