Referenciák

Referenciák

Sok ember áramlással kapcsolatos mai kihívás a városiasodás és az emberek, épületek és városok öregedésének együttes eredménye. A küldetésünk egyre több ember segítése, hogy kényelmesen és biztonságosan tudjanak élni, dolgozni és utazni az egyre inkább városiasodó világunkban.

A KONE hosszú távú szemléletmódot alkalmaz az ilyen ember áramlás szükségletek megértésében és kielégítésében, valamint optimalizálja az épületek teljes élettartam költségeit. Itt nem állunk meg. A KONE ötvözi a tervezést a technológiával, hogy az összes termékében és szolgáltatásában létrehozza a lehető legjobb felhasználói élményt.

Meghívjuk egy nemzetközi körútra, hogy tapasztalatot szerezzen az irodákban, hotelekben, feltűnő építményekben és tömegközlekedési helyszíneken található KONE megoldásokkal kapcsolatban. A KONE örömére szolgál, hogy ilyen épületek középpontjában lehet, és elkötelezte magát a 7 nap/24 órás ember áramlás szolgáltatások biztosítására.

Böngésszen a referenciák között, és nyerjen betekintést az információkba, valamint a következő részekben nézze meg a képeket és az épületekkel kapcsolatos tényeket: