Karbantartás

Karbantartás az épülete teljes élettartamára

A legmagasabb színvonalat képviselő, fejlett karbantartási szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy a leghosszabb élettartamot és a legjobb teljesítményt vegye ki a berendezéseiből. A KONE Care™ karbantartási csomagokat az Ön szükségleteire szabtuk. Vezetjük a mezőnyt a felvonók, mozgólépcsők és automatikus épületajtók számára biztosított minőségi karbantartási szolgáltatásainkkal. Berendezései üzemben tartásához a karbantartási csomagjaink biztosítják a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb szervizelést, amely megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, függetlenül attól, hogy KONE vagy nem KONE berendezésről beszélünk.

Továbbá elkötelezzük magunkat berendezései teljes élettartamára kiterjedő gondozása mellett. A „Care for life” felmérő és modernizálási megoldásaink előre tekintenek, hogy garantálják berendezései hosszú ideig tartó optimális állapotban maradását.

Hogyan szolgáljuk ki Önt

Hogyan szolgáljuk ki Önt

Szolgáltatásainkat az Ön igényeihez szabjuk, és a legjobb módszert használjuk a berendezései biztonságosságának növelésére, élettartamának kiterjesztésérre vonatkozó elkötelezettségünk teljesítéséhez.

Olvassa tovább »
Karbantartási csomagok

Karbantartási csomagok

Három karbantartási csomagot kínálunk, melyek közül kiválaszthatja a követelményeihez legjobban illeszkedőt.

Olvassa tovább »
Hogyan teljesítünk

Hogyan teljesítünk

Elvégezzük a berendezés minden technikai moduljának karbantartását - megfelelő időközönként és a berendezésre szabott karbantartási tervnek megfelelően.

Olvassa tovább »
Lépjen velünk kapcsolatba
KONE Felvonó Kft.
1043. Budapest, Csányi László utca 34.

Központi telefonszámunk:
+ 36 1 239 6052
Fax számunk:
+ 36 1 329 1411
E-mail: hungary@kone.com