Rólunk

A felvonó és mozgólépcső ipar egyik globális vezető vállalata vagyunk. Az 1910-es alapítástól kezdve, több mint egy évszázad során elköteleztük magunkat, hogy megértjük ügyfeleink igényeit. Intelligens és ökohatékony megoldásokat biztosítunk felvonók, mozgólépcsők, mozgójárdák, és automatikus épületajtók számára.

A célunk a legjobb utas áramlás élmény kínálása olyan megoldások fejlesztésével és szállításával, melyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy egyenletesen, biztonságosan, kényelmesen és várakozás nélkül mozogjanak a gyorsan városiasodó környezetben lévő épületekben.

Metropoliszok felemelkedése

Metropoliszok felemelkedése

A jövőben az épületeket még magasabbra fogják építeni, és a bennük folyó ember áramlást a lehető leghatékonyabban kell majd kezelni.

Olvassa tovább »

Referenciák

Megoldásaink világszerte megtalálhatók különféle feltűnő építményekben - irodáktól és lakóépületektől, ill. kórházaktól és közlekedési csomópontoktól a tengereken mozgó hajókig.

Olvassa tovább »
KONE „Emberek Áramlása” nap

KONE „Emberek Áramlása” nap

2012-ben harmadik alkalommal rendeztük meg az évenkénti „Emberek Áramlása” napot. Az alkalmazottak világszerte kutatóként vesznek részt annak megértésében, hogyan befolyásolja a tervezés az emberek áramlását az épületekben.

Olvassa tovább »